EFE - Együtt Fenyvesért Egyesület


Mikulás kupa 2007

A nyolc meghívott férfi csapat részvételével meghirdetett kupán végül is 6 csapat jelent meg. Szőlősgyörök, B.keresztúr egy nappal a verseny előtt lemondta a részvételt, ezzel a megkésett lemondásukkal két másik csapat részvételét sikerült megakadályozniuk. A tornán szívesen résztvevő Kozármislény és Budapest csapatait már korábban vissza kellett utasítani. A kétcsoportosra tervezett tornát a helyszínen azonnal körmérkőzésessé kellett alakítani és érkezési sorrendbe el is kezdődhetett a játék. Hogy mennyire kiegyensúlyozott és hasonló erősségű csapatok vettek részt a tornán, azt misem jellemzi jobban, mint az első alkalommal résztvevő nagyon szimpatikus és a legsportszerűbb csapat oklevelet méltán és nem csak formálisan megérdemlő Karád nagy küzdelemben és csupán egy góllal maradt alul a torna győztes Balatonfenyvessel szemben. A második hely sorsát pedig egyetlen rúgott gól döntötte el Pécs javára Lellével szemben. A negyedik és ötödik helyen holtversenyben végzett Somogyvár és Boglár. Szóval a kemény, szikrázó, férfias, de mindenkor sportszerű tornát sikerült egészségben befejezni.

A délutáni, - három csapat részvételével kezdődő női tornára - ugyanúgy ráillettek az előbbi jelzők. Hihetetlen és egy kissé érthetetlen, hogy egy ilyen pici torna is milyen érzelmi töltetet ad a versenyzőknek és a szurkolóknak egyaránt. Jó volt látni lányaink fejlődését a tavalyi eredményeikhez képest. Ugyan nem sikerült legyőzni Szőlősgyörököt, de eggyel több rúgott góllal mégis Fenyves lett a második a karádi lányok mögött.

Köszönjük Önkormányzatunk, ezen belül polgármester helyettesünk személyes jelenlétét és anyagi hozzájárulását, az Iskola, Sáfi, Borostyán és EFE közreműködését valamint Gyuri bá', Kiss Péter és Illés Pityu önzetlen munkáját.

Köszönettel elfogadtuk Móring József Attila dec. 10-i nemzetközi tornára szóló, valamint a szőlősgyörökiek dec. 15-i ünnepélyes évzárójukra vonatkozó meghívásokat.

A csakis fenyvesiek részére 8 csapattal dec. 29-én 9.00-kor megrendezendő Szilveszteri kupára már hat csapat jelezte részvételét. Várjuk a hiányzó két csapat jelentkezését.

A Fura Farsangi Foci február 2-án lesz.

Szigeti SándorEgyütt Fenyvesért Egyesület
8646 Balatonfenyves, Halász út 7.
Tel.: 06-30/249-6011, 06-20/9351-011
Adószám: 18777413-1-14websas.hu
no software patents